Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για κατόχους Sony Xperia 1 V το Video Creator app

*
H Sony κυκλοφόρησε το Xperia 5 V με ένα νέο app που ονομάζεται Video Creator. Με αυτό γίνεται δυνατή η γρήγορη και απλή δημιουργία σύντομων videos. Πλέον, πρόσβαση στην εφαρμογή απόκτησαν και άλλοι κάτοχοι συσκευών της Sony και πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν αποκτήσει το Xperia 1 V, που έχουν πλέον τη δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Google Play.

Το Video Creator υπόσχεται την άμεση δημιουργία σύντομων videos, έτοιμων για ανάρτηση στα social media. Η εφαρμογή διαθέτει τη λειτουργία “Auto Edit”, που συνδέει μεταξύ τους αυτόματα μικρά videos, στα οποία προσθέτει μουσική και εφέ. Ακόμα υπάρχουν βασικές ρυθμίσεις για την έκθεση και την αντίθεση, ενώ είναι δυνατή η εξαγωγή των videos σε πολλαπλά μεγέθη και formats. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*