Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το iOS 16.3, που επικεντρώνεται στην ασφάλεια

*
H Apple ξεκίνησε τη διανομή του iOS 16.3, που μεταξύ άλλων προσθέτει τη δυνατότητα προσθήκης μιας δικλείδας ασφαλείας για το Apple ID. Επιπλέον, πραγματοποιούνται τροποποιήσεις στο σύστημα κλήσεων Emergency SOS, υπάρχει ένα νέο "Unity" wallpaper και υποστήριξη για το δεύτερης γενιάς HomePod.

Το περασμένο έτος η Apple είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να υιοθετήσει ένα hardware key feature, που θα επιτρέπει τη χρήση κάτι σαν το Yubikey ως δεύτερο βήμα για την είσοδο σε ένα λογαριασμό, που αποτελεί μέρος της προσπάθειας να επεκταθεί η ασφάλεια των λογαριασμών του iCloud accounts.


Μια από τις νέες λειτουργίες που θα έχουν στη διάθεσή τους οι κάτοχοι HomePod Mini, είναι ότι τα smart speakers θα λειτουργούν και ως αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας. Ακόμα, θα μπορούν να δημιουργούν αυτοματισμούς με τη φωνή τους και να ρωτάνε το Siri που είναι η οικογένεια, οι φίλοι και οι συσκευές τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε το update πηγαίνοντας στα Settings > General > Software Update, αν δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε να εμφανιστεί αυτόματα.

Πηγή εικόνας: MacRumors.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*