Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες μιας LEGO Pac-Man arcade καμπίνας που θα βγει σε περιορισμένα κομμάτια

*
Εικόνες ενός επερχόμενο LECO Pac-Man arcade cabinet έκαναν την εμφάνισή τους στα social media πριν την ανακοίνωση. Η εικόνα που δημοσιεύτηκε φαίνεται να προέρχεται από κάποια εσωτερική παρουσίαση και είναι χαμηλής ανάλυσης, ωστόσο δίνει κάποιες πληροφορίες για το design και τη συνολική εμφάνιση. Η καμπίνα θα κοστίζει 270 δολάρια και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε μόλις 2650 κομμάτια. Η κυκλοφορία αυτή μόνο τυχαία δεν είναι αφού τα LEGO Pac-Man έχουν αρχίσει να μας απασχολούν ολοένα και περισσότερο και να γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας ακόμη και εκτός των παραδοσιακών παιχνιδιών. Είναι δεδομένο, δε, πως η LEGO ασχολείται πλέον αρκετά έντονα και με το χώρο του gaming, αφού εμπλέκεται σε πολλά videogames, αλλά και σετ από δημοφιλείς σειρές όπως αυτή του Super Mario. Περισσότερα για την καμπίνα θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*