Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες του Google Pixel 7 Pro, φανερώνοντας μια επιπλέον κάμερα σε σχέση με το standard Pixel 7

*
Λίγες μέρες μετά τη διαρροή φωτογραφιών του Google Pixel 7, το Google Pixel 7 Pro κάνει την εμφάνισή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αποκαλύπτοντας μια επιπλέον κάμερα. Πρόκειται για άλλη μια φορά για πρωτότυπο – δοκιμαστικό μοντέλο του smartphone, με τις φωτογραφίες να μας δείχνουν την οθόνη του (με punch-hole camera) και το πίσω μέρος της συσκευής. Οι κάμερες βρίσκονται σε μια μεταλλική προεξοχή που τυλίγεται στα πλαϊνά μέρη του smartphone, όπως συνέβη και με τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro.



Τα Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro αναμένεται να αποκαλυφθούν κανονικά το φθινόπωρο. Οτιδήποτε έρχεται στο φως πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως φήμη. Ωστόσο οι φωτογραφίες δείχνουν αρκετά αληθοφανείς.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*