Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν λεπτομέρειες για το iOS 17

*
To iOS 17 αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά iPhone 15, λογικά το Φθινόπωρο του 2023. Από πλευράς νέων χαρακτηριστικών θα πρέπει να περιμένετε βελτιώσεις στη σταθερότητα και τις επιδόσεις των συσκευών, όπως επίσης και υποστήριξη για το Reality Pro AR/VR headset της Apple.

Έτσι λοιπόν, το iOS 17 θα έχει ένα νέο app, ειδικά για το headset. Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στο Home app και τροποποιήσεις στο Find My. Το Music app δεν θα ξεφύγει από το κύμα των αλλαγών και λέγεται ότι θα αφορούν την πλοήγηση στην εφαρμογή. Το Mail θα απλοποιηθεί, τα Reminders and Files θα βελτιωθούν, ενώ ανανεώσεις έρχονται επίσης στα Fitness και Wallet apps, με το τελευταίο να συνδέεται στο Apple Pay Later.


Φαίνεται ακόμα ότι το iOS 17 είναι δημιουργημένο για να τρέχει σε συσκευές με Dynamic Island, όπως το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max, οπότε κάτι ανάλογο θα πρέπει να περιμένουμε με τους διαδόχους τους. Η νεά σειρά θα είναι εφοδιασμένη με θύρα USB-C, όμως μόνο τα μοντέλα Pro και Pro Max θα υποστηρίζουν USB 3.2.

Τέλος, λέγεται ότι το iPhone 15 Pro Max θα υποστηρίζει περισσότερο εξελιγμένη επεξεργασία εικόνων σε σχέση με το iPhone 15 Pro και θα έχει καλύτερο σύστημα ψύξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*