Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν νέα renders για το Samsung Galaxy Z Fold 5 (video)

*
Η ώρα της αποκάλυψης του Samsung Galaxy Z Fold 5 μπορεί να είναι ακόμη μακριά, αλλά νέα renders έκαναν την εμφάνισή τους και αποκαλύπτουν τη νέα αναδιπλούμενη συσκευή της κορεατικής εταιρείας. Το υλικό προέρχεται από τον γνωστό leaker @OnLeaks, ο οποίος μάλιστα έχει ανεβάσει και κάποιες εικόνες σε ανάλυση 5Κ! Το νέο smartphone θυμίζει το τωρινό μοντέλο και από τις πρώτες εικόνες μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες μικρές διαφορές, όπως το LED flash στα δεξιά του camera island. Αλλαγές αναμένουμε στον μηχανισμό δίπλωσης του νέου smartphone, όπου και οι χρήστες θα δουν τη μεγαλύτερη διαφορά, αφού ο κατασκευαστής κατάφερε να φέρει τις δύο πλευρές πιο κοντά. Οι διαστάσεις του εκτιμάται πως θα φτάνουν τα 154.9x129.9x6.3 χιλιοστά και το πάχος τα 13.4 χιλιοστά. Η οθόνη στο εσωτερικό θα έχει διαγώνιο 7.6 ιντσών, ενώ η εξωτερική 6.2 ιντσών. Περισσότερα για τη συσκευή όταν και ανακοινωθεί επίσημα, τον Ιούλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*