Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν promo video και εικόνες που δείχνουν το design και τα features του Google Pixel Watch

*
Ο tipster Snoopy δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter το official promo video του πρώτου και επερχόμενου smartwatch της Google, Pixel Watch.

Σύμφωνα με αυτό αλλά και με πληροφορίες από το Slashleaks, το Pixel Watch θα έρθει σε τρεις εκδόσεις, θα μπορεί να μετράει τους καρδιακούς παλμούς σας και θα έχει και τη δυνατότητα για ηλεκτροκαρδιογράφημα, αλλά και για παρακολούθηση του ύπνου σας.


Google Pixel Watch design and UI revealed in multiple leaks

Θα έχει ενσωματωμένα τα Google Maps, Home και Wallet και θα μπορεί να δέχεται κλήσεις, και μάλιστα εντελώς αυτόνομα, αφού θα υπάρχει και έκδοση που θα δέχεται eSIM. Θα είναι ανθεκτικό στο νερό μέχρι και στα 50 μέτρα και στις γρατσουνιές αφού η οθόνη του θα καλύπτεται από Corning Gorilla Glass.



Επίσης, η Fitbit η οποία πλέον ανήκει στη Google από το 2021, όχι μόνο θα βρίσκεται ενσωματωμένη στο Pixel Watch, αλλά θα συνοδεύεται και από δωρεάν συνδρομή έξι μηνών Fitbit Premium.



Τέλος, θα φέρει ενσωμάτωση του Google Photos, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες αυτές ως wallpapers.



Το Google Pixel Watch θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Οκτωβρίου στο #MadeByGoogle event με τιμή στα €379 στην Ευρώπη για την έκδοση με Wi-Fi και στα €419 για την έκδοση με LTE.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*