Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν renders του iPhone 16 που αποκαλύπτουν νέα χαρακτηριστικά

*
Η σειρά iPhone 16 βρίσκεται ακόμα πολύ μακριά, όμως ένα νέο δημοσίευμα του MacRumors προσφέρει μια σειρά από πληροφορίες για τον σχεδιασμό του βασικού μοντέλου. Όπως φαίνεται η Apple πειραματίζεται με τον σχεδιασμό του πίσω μέρους και τη θέση των πλήκτρων στην επερχόμενη συσκευή, που έχει την κωδική ονομασία “DeLorean”.

iPhone 16 prototype renders leak


Το πρώτο νέο χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το iPhone X, με μια "κάθετη κάψουλα" να φιλοξενεί τη διπλή camera. Επίσης, στο σχέδιο που βρίσκεται στα αριστερά, υπάρχει ένα εννιαίο πλήκτρο για τη ρύθμιση της έντασης της φωνής. Και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχουν capacitive Action Buttons πάνω από τα πλήκτρα ρύθμισης της φωνής και στο μαύρο μοντέλο είναι μεγαλύτερα.



Το μαύρο μοντέλο έχει επίσης capacitive Capture Button κάτω από το Power. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, πρόκειται για το "Project Nova” που λέγεται ότι θα προσφέρει force touch feedback και θα ελέγχει το κλείστρο της κάμερας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*