Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα 3D renders των νέων Samsung Galaxy Buds 2 Pro

*
Λίγο πριν το Unpacked event της Samsung που αναμένεται τον Αύγουστο του ’22, μια διαρροή αποκαλύπτει τα 3D renders των νέων Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Τα εν λόγω renders μας δείχνουν ένα ζευγάρι Galaxy Buds Pro που μοιάζει πολύ με την πρώτη γενιά της σειράς. Μια από τις εμφανείς διαφορές μεταξύ των δύο γενιών εντοπίζεται στο πάνω μέρος τους, όπου βρίσκεται ένα διακριτικό panel που θα μπορούσε να διαθέτει επιπλέον αισθητήρες.

Φήμες λένε πως τα νέα Galaxy Buds2 Pro θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους σε σχέση με τους προκατόχους τους, ενώ φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν σε white, graphite και bora purple – στους ίδιους χρωματισμούς που αναμένεται και το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy Z Flip 4.

Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια όταν πραγματοποιηθεί το Unpacked event της Samsung μέσα στον Αύγουστο του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*