Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα μεγέθη των οθονών της σειράς iPhone 16

*
Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε μακριά από το λανσάρισμά της σειράς iPhone 16, όμως μέσω πηγών της αλυσίδας προμηθειών διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των οθονών τους. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max θα έρθουν με οθόνες LTPO μεγέθους 6,27'' και 6,86'' αντίστοιχα, με υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Πάντως, η ιστοσελίδας GSMArena σημειώνει ότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς το μέγεθος που θα έχει το Pro Max. Όσον αφορά τα βασικά μοντέλα, το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus θα έχουν οθόνες μεγέθους 6,12'' και 6,69'' με ρυθμό ανανέωσης 60Hz, όπως ακριβώς συμβαίνει με τος προκατόχους τους. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο industry insider Ross Young, που υποστηρίζει ότι η τεχνολογία Pro Motion δεν αναμένεται στα βασικά μοντέλα πριν το 2025.

Επίσης, όλα τα μοντέλα iPhone 16 προβλέπεται ότι θα διαθέτουν Dynamic Island. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*