Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Motorola Moto G 5G (2022)

*
Μέσω διαρροής αποκαλύφθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Motorola Moto G 5G (2022). Λέγεται ότι η συσκευή θα έχει οθόνη μεγέθους 6,6''. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει το Snapdragon 750G SoC και θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 11. Στο δεξί πλάι θα υπάρχουν τα πλήκτρα ρύθμιση της έντασης του ήχου, που θα συνοδεύονται από εκείνο της ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης του smartphone. Το τελευταίο θα λειτουργεί και ως αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος. Στο κάτω μέρος θα υπάρχει η θύρα USB-C, ηχείο, μικρόφωνο και 3,5mm headphone jack.



Σύμφωνα με τον leakster, to Moto G 5G (2022) θα έχει πάχος 9,3mm (10,7mm με το προστατευτικός της κάμερας), θα έρθει με 4GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμος ως τα 512GB) και μπαταρία 5.000 mAh.

Η βασική camera έχει ανάλυση 50MP. Συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια στα 8MP και αισθητήρα βάθους, ανάλυσης 2MP. Σημειώνεται ότι τα χαρακτηριστικά δεν είναι τελικά, ούτε έχουν επιβεβαιωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*