Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 11 Pro

*
Πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους renders του επερχόμενου flagship της OnePlus, του OnePlus 11 Pro, με highlight να είναι ο νέος κυκλικός σχεδιασμός των πίσω καμερών.

Τώρα έχουμε και μια πρώτη ματιά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του από τον tipster Steve Hemmerstoffer που τα μοιράστηκε μέσω του 91Mobiles.

Το OnePlus 11 Pro θα έρθει με οθόνη AMOLED των 6,7”, ανάλυσης QHD+, ρυθμού ανανέωσης 120Hz και με ένα punch-hole πάνω αριστερά στην οθόνη το οποίο θα φιλοξενεί τη selfie camera. Θα τροφοδοτείται με τον Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm, ο οποίος θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο χρόνο.




Στα των καμερών, θα εξοπλίζεται με τρεις, ένα βασικό φακό ανάλυσης 50MP, έναν υπερευρυγώνιο ανάλυσης 48MP και έναν τηλεφακό ανάλυσης 32MP με δυνατότητα μόλις 2x οπτικού zoom. Η selfie θα είναι στα 16MP.

Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 5000mAh με υπερταχεία φόρτιση στα 100W. Όπως είδαμε στα renders που διέρρευσαν, ο Alert Slider δηλώνει παρών.

Επίσης περιμένουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, κάμερες με την υπογραφή της Hasselblad και υποστήριξη για Dolby Atmos. Στη συνδεσιμότητα θα έχουμε 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, GPS και θύρα USB Type-C. Στο λογισμικό θα έρθει με προεγκατεστημένο το Android 13.

Το OnePlus 11 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2023, σε δύο εκδόσεις, τη βασική με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου και μια ακόμα με διπλάσια RAM και αποθηκευτικό χώρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*