Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της σειράς Samsung Galaxy S23

*
Η σειρά Samsung Galaxy S23 αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα την 1η Φεβρουαρίου 2023, όμως μέσω μιας διαρροής φαίνεται ότι μάθαμε ήδη τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών συσκευών. Λέγεται ότι τα S23 και S23+ δεν θα διαθέτουν υποδοχή για κάρτα microSD, όμως οι ευρωπαϊκές εκδόσεις τους θα έχουν δύο υποδοχές για κάρτα SIM και θα παρέχουν υποστήριξη για eSIM. Επίσης, τα S23 και S23+ δεν θα έχουν 3,5mm headphone jack, όμως θα είναι εφοδισμένα με ultra-sonic in-display fingerprint scanners, για ξεκλείδωμα μέσω βιομετρικών στοιχείων.







Το Galaxy S23 Ultra θα έχει camera 200 MP με τον νέο αισθητήρα ISOCELL HP2 και θα συνοδεύεται από την ίδια ευρυγώνια 3x και 10x τηλεφακό με το S22 Ultra. Τα ευρωπαϊκά μοντέλα θα είναι εφοδασμένα με Snapdragon 8 Gen2 και οι επιλογές για μνήμη θα είναι 8 και 12 GB, τύπου LPDDR5. Η οθόνη του θα είναι 2X Dynamic AMOLED, μεγέθους 6,8'' με ανάλυση 1440p και μέγιστη φωτεινότητα 500 ppi. Θα προστατεύεται από Gorilla Glass Victus 2.

Samsung Galaxy S23 Ultra specs sheet leaks in full

Η μπαταρία του Galaxy S23 Ultra θα έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και θα φορτίζει στα 45W. Θα τρέχει Android 13 σε συνδυασμό με το One UI 5.1 και θα υποστηρίζει συνδέσεις Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E, NFC και UWB. Τέλος, θα γίνει διαθέσιμο σε μαύρο, κρεμ, βιολετί και πράσινο.

Samsung Galaxy S23 Ultra specs sheet leaks in full 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*