Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Google Pixel Tablet

*
Βρισκόμαστε μόλις μερικές ημέρες πριν την αποκάλυψη του Google Pixel Tablet και τα χαρακτηριστικά του διέρρευσαν online, όπως εντόπισε το WinFuture. Σε καταχώριση στην ιαπωνική ιστοσελίδα του Amazon η οποί έχει πλέον αφαιρεθεί, αναφέρεται ότι το μεγέθους 11'' tablet θα είναι εφοδιασμένο με το Tensor G2 chip της Google, 8GB RAM και έως 256GB αποθηκευτικού χώρου. Θα έρθει με οθόνη LCD, μέγιστης ανάλυσης 2560 x 1600 και φωτεινότητα που θα αγγίζει τα 500 nits. Θα προσφέρει αυτονομία για αναπαραγωγή video επί δώδεκα ώρες και θα υποστηρίζει το USI 2.0 stylus. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά έχουν να κάνουν με τις δύο κάμερες ανάλυσης 8 MP στο μπροστά και το πίσω μέρος της συσκευής, τα τέσσαρα ηχεία, τα ρία μικρόφωνα, η φόρτιση μέσω USB-C και η υποστήριξη για Wi-Fi 6. Λέγεται ότι το Google Pixel Tablet θα λανσαριστεί στις 20 Ιουνίου 2023 και η τιμή του στην Ευρώπη θα ξεκινάει από τα €600, για το μοντέλο με 128GB αποθηκευτικού χώρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*