Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Book 3 Pro

*
Το Samsung Unpacked event θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου 2023, με όλο και περισσότερες φήμες και διαρροές να προκύπτουν καθημερινά. Αυτήν τη φορά πρόκειται για το Samsung Galaxy Book 3 Pro, ένα από τα μοντέλα της καινούργιας σειράς laptops της εταιρείας που θα λανσαριστεί μέσα στο τρέχον έτος.

Η σειρά Galaxy Book3 λέγεται πως θα περιλαμβάνει 5 διαφορετικά laptops. Μια νέα διαρροή μαρτυρά πως το Galaxy Book3 Pro θα διαθέτει οθόνη AMOLED, με ανάλυση Full HD (WQXGA+, 16:10) και ότι θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 14 και των 16 ιντσών. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένας επεξεργαστής Intel Core i5-1340P, 8GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 512GB. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να διατεθεί σε αποχρώσεις Beige και Graphite.

Πρόκειται για πολύ επιφανειακές λεπτομέρειες που για την ώρα, μπορούν να ληφθούν μονάχα ως φήμες. Στο Samsung Unpacked event θα μάθουμε αν ευσταθεί ότι “διαρρέεται” τις τελευταίες μέρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*