Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά του Apple AR headset λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια

*
Η Apple ετοιμάζεται για την παρουσίαση του AR headset της στο πλαίσιο του WWDC event την επόμενη εβδομάδα και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πως διέρρευσαν ήδη. Αυτό θα είναι και το πρώτο σημαντικό νέο προϊόν της εταιρείας μετά το Apple Watch που έκανε ντεμπούτο το 2015 και αναλυτής με καλό ιστορικό στην inside πληροφόρησε μας κάνει λίγο πιο σοφούς. Συγκεκριμένα, ο Ross Young αναφέρει πως θα έχουμε δύο οθόνες microLED με βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Η διαγώνιός τους θα είναι 1,41 ίντσα ανά μάτι και η ανάλυση που θα υποστηρίζουν θα είναι 4Κ με pixel density 4000 με contrast 4000:1 και φωτεινότητα στα 5000 nits. Η τιμή του εκτιμάται πως θα αγγίζει τα 3000 δολάρια και ακούγεται πως η Apple δουλεύει και σε μια πιο οικονομική έκδοση για να πιάσει ευρύτερο κοινό. Περισσότερα στις 5 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*