Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η τιμή του Lenovo Legion Go που έρχεται τον Οκτώβριο

*
Το Lenovo Legion Go είναι το νέο φορητό gaming PC που μπαίνει στην αγορά μετά τα Steam Deck και ASUS ROG Ally και μέσω του Windows Report έρχονται στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η συσκευή είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία τον Οκτώβριο και θα πωλείται στα €799. Το φορητό σύστημα έχει οθόνη αφής 8.8 ιντσών και εικάζεται πως η σχετική αποκάλυψή του θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου. Θα «τρέχει» Windows 11, θα «φοράει» τον AMD Ryzen Z1 Extreme, θα έχει touchpad, 16GB μνήμης, χωρητικότητα έως και 1TB NVMe M.2 και μία μπαταρία που θα φορτίζει γρήγορα.



Όσοι αγοράσουν το φορητό gaming PC θα λαμβάνουν δώρο και μία τρίμηνη συνδρομή του Xbox Game Pass Ultimate και φαίνεται πως παράλληλα με τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν γνωστές και πληροφορίες για περαιτέρω gaming αξεσουάρ. Ένα από αυτά θα είναι τα Lenovo Legion AR Glasses που θα πωλούνται στα €499, αλλά και νέα gaming in-ear headphones Lenovo Legion E510 RGP που θα πωλούνται στα €49,99 και θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*