Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το πρόγραμμα ανακοινώσεων της Lenovo για τη CES 2023

*
Η CES 2023 αναμένεται να διεξαχθεί από τις 5, έως τις 8 Ιανουαρίου 2023, με τη Lenovo να δείχνει έτοιμη για σωρεία σημαντικών ανακοινώσεων. Ο leakster Evan Blass, δημοσίευσε εικόνες από τις καινούργιες συσκευές που πρόκειται να αποκαλύψει η Lenovo, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας του κόσμου.

Κάπως έτσι βλέπουμε για πρώτη φορά την εμφάνιση του νέου smartphone Lenovo ThinkPhone, που δανείζεται τον σχεδιασμό της σειράς laptops ThinkPad της εταιρείας. Μεταξύ των εικόνων που δημοσίευσε ο Blass, υπάρχει και το tablet Lenovo Tab Extreme, το οποίο λέγεται πως θα περιέχει επεξεργαστή Dimensity 9000 και υποστήριξη για stylus.




Εκτός των παραπάνω, έκανε την εμφάνισή του και το Lenovo SmartPaper, που μοιάζει αρκετά με το tablet Yoga Paper E-Ink, αλλά και το laptop Lenovo Yoga 9i 13. Πρόκειται για ένα laptop με οθόνη 13 ιντσών, που μπορεί να αναδιπλωθεί γύρω από το αποσπώμενο πληκτρολόγιό του, όπως και το ThinkPad X1 Fold.



Άλλες εικόνες που δημοσίευσε ο Blass φανερώνουν μια συσκευή που προορίζεται για χρήση με τηλεόραση και φέρει το όνομα Project Chronos, καθώς και μια 4K webcam που ονομάζεται MagicBay 4K. Επιπλέον, βλέπουμε και μια σειρά από νέα laptops, που συμπεριλαμβάνουν καινούργια μοντέλα για τις σειρές Yoga και Legion.



Μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις των παραπάνω προϊόντων, ώστε να μάθουμε και τα πλήρη χαρακτηριστικά τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*