Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε video του φορητού gaming PC Lenovo Legion GO

*
Οι φήμες για το Lenovo Legion GO δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα και ένα διαφημιστικό video αποκαλύπτει πλήρως τον νέο ανταγωνιστή των Steam Deck και ASUS ROG Ally. Το video παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά του φορητού gaming PC, που δεν είναι άλλα από τον AMD Ryzen Z1, την οθόνη 8.8 ιντσών με τα 144Hz QHD, τα αποσπώμενα χειριστήρια και τα AR γυαλιά. Το trailer εστιάζει αρκετά και στο κομμάτι της συνεργασίας με το Xbox Game Pass, κάτι που σίγουρα σημαίνει πως θα αποκαλυφθεί μαζί με μια συνεργασία με την Microsoft. Η τιμή του αναμένεται στα 799 δολάρια και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε μπαταρία 49.2Whr, Windows 11 και 16GB LPDDR5X RAM. Δείτε περισσότερα στο video και αναμείνατε τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*