Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε video του Project Cambria VR headset της Meta

*
Φαίνεται ότι, το Project Cambria VR headset της Meta θα πλασαριστεί ως το "Meta Quest Pro", κάτι που κάνει σαφές ότι θα είναι μια πιο εξελιγμένη συσκευή σε σχέση με το Quest 2. Ο CEO της εταιρίας, Mark Zuckerberg έχει επιβεβαιώσει ότι θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο. Παρόλα αυτά, ο χρήστης του Twitter, Ramiro Cardenas δημοσίευσε ένα video, στο οποίο παρουσιάζονται ο σχεδιασμός και τα νέα controllers. Το headset διαθέτει τρεις color cameras στο μπροστά μέρος, για να επιτρέεπται η διαδικασία color passthrough. Αυτό θυα πραγματοποιείται με μια σειρά από εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Επιπλεον, με τον τρόπο αυτό θα γίνει δυνατή η "στόχευση" προς τα εμπρός, ενώ οι κάμερες του Quest προορίζονται πρώτα για motion και κατά δεύτερον γοια AR. Το headset δείχνει πως είναι αρκετά πιο λεπτό από το Quest 2, κάτι που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιεί νέα optics και θα είναι πιο άνετο για εκείνον που το φοράει.

Meta Quest Pro leaks on video, shows new headset and controller design


'Οσο για τα controllers, ξεχάσετε το μεγάλο κόκκινο δαχτυλίδι και τα νέα είναι σαφως πιο "μαζεμένα" Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν αλλαγές στο harware τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*