Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κινεζική BOE θα προμηθεύσει την Apple με οθόνες για το iPhone SE 4 του 2024

*
Νέες δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Apple έχει στα σκαριά το iPhone SE 4 του 2024, με την κινεζική BOE να είναι ο βασικός προμηθευτής για τις οθόνες του νέου smartphone.

Όπως ισχυρίζονται μέσα του εξωτερικού, η BOE επρόκειτο να προμηθεύσει την Apple με οθόνες για το iPhone 15 και για το OLED iPad, όμως η εταιρεία του Cupertino άλλαξε σχέδια ύστερα από ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων της πρώτης. Τις οθόνες για αυτές τις συσκευές αναμένεται πλέον να προμηθεύσουν οι Samsung Display και LG Display.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται έως τώρα, το iPhone SE 4 θα είναι το πρώτο OLED μοντέλο της σειράς. Θα φέρει τον σχεδιασμό του iPhone 14 και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του, καθώς και οθόνη LTPS TFT 6,1 ιντσών. Η οθόνη του λέγεται πως κοστολογείται στα 40 δολάρια, με τις οθόνες των Pro μοντέλων να κοστολογούνται στα 100 δολάρια.

Εννοείται πως, προς το παρόν, τα παραπάνω είναι φήμες. Απέχουμε πολύ ακόμα από την επίσημη αποκάλυψη ενός ενδεχόμενου iPhone SE 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*