Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε με πολλά νέα emojis και διορθώσεις bugs το iOS 16.4

*
Η Apple κυκλοφόρησε νέα updates για τις συσκευές της. Τα MacOS 13.3, iOS/ iPadOS 16.4 και WatchOS 9.4 περιλαμβάνουν 21 νέα emojis, βελτιωμένη απομόνωση θορύβου για τις κλήσεις και διορθώσεις bugs δευτερεύουσας σημασίας.

Η λίστα με τα emojiσ περιλαμβάνει πέντε νέα ζώα, δύο νέες χειρονομίες, τρεις νέες χρωματιστές καρδιές και πολλά οικιακά αντικείμενα, όπως μια πτυσσόμενη βεντάλια, ένα φλάουτο και μαράκες. Όταν δεν σπαμάρετε μηνύματα σε φίλους με το νέο emoji της χήνας, θα απολαμβάνετε τα οφέλη των ενημερώσεων. Οι κλήσεις κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν πλέον Voice Isolation, σχεδιασμένο να αποκλείει τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Το άλμπουμ Duplicates στα Photos θα διασταυρώνεται πλέον με τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο Shared Photo Library του iCloud, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διπλοεγγραφές.


Υπάρχει ακόμη και μια νέα δυνατότητα προσβασιμότητας που μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης όταν εντοπίζει φώτα που αναβοσβήνουν ή εφέ στροβοσκοπίου σε περιεχόμενο video. Επιπλέον, υπάρχει μια σειρά από διορθώσεις bugs που διευθετούν προβλήματα με τη διαχείριση περιεχομένου για τους γονείς, την ακούσια σίγαση του ξυπνητηριού και πολλά άλλα.

Η Apple επαναφέρει επίσης τη νέα αρχιτεκτονική HomeKit που αφαίρεσε από το iOS 16.2 και το MacOS Ventura 13.1 το 2022. Τότε, οι χρήστες ανέφεραν ότι ορισμένες εντολές της Siri δεν λειτουργούσαν σωστά και ότι οι έξυπνες οικιακές συσκευές δεν εμφανίζονταν ορθά στην εφαρμογή Home. Τα ζητήματα αυτά έχουν λυθεί και επισης η Apple σημειώνει πως δεν υπάρχει πλέον το πρόβλημα σύζευξης με συσκευές συμβατές με το Matter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*