Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εγκατάσταση firmware updates στο DualSense controller συνδέοντάς το σε ένα PC

*
Η Sony ανακοίνωσε ότι το DualSense controller μπορεί πλέον να δεχτεί firmware updates, απλά συνδέοντάς το σε ένα PC. Οπότε, δεν απαιτείται πλέον η ύπαρξή ενός PlayStation 5 για την ενημέρωση του λογισμικού του. Για την πραγματοποίηση της διαδικασίας θα πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το νέο λογισμικό για Windows με τίτλο ""Firmware updater for DualSense wireless controller", που υπάρχει στην ιστοσελίδα του PlayStation.

Συνδέετε το DualSense controller στο PC μέσω USB, κατεβάζετε το νεότερο firmware update από τους servers της Sony και το εγκαθιστάτε στο χειριστήριο. Τα παραπάνω είναι σίγουρα πολύ χρήσιμα για όσους παίζουν τίτλους του PlayStation σε PC. Ήδη έχουν μεταφερθεί τα Horizon Zero Dawn, Days Gone και God of War. Θα ακολουθήσουν τα Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*