Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εικόνες δείχνουν την ύπαρξη AeroActive Portal στο Asus ROG Phone 7 Pro

*
Το λανσάρισμα των επόμενης γενιάς Asus ROG Phone θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου. Ήδη έχουμε δει εικόνες που παρουσιάζουν τον σχεδιασμό της και τώρα, ο γνωστός leakster Evan Blass δημοσίευσε επίσημα renders των δύο συσκευών, του Asus ROG Phone 7 και του Asus ROG Phone 7 Pro. Στο εσωτερικό τους θα υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 2 chipset και το μοντέλο Pro θα κληρονομήσει ένα χαρακτηριστικό του 6D Ultimate, το AeroAtive Portal. Πρόκειται για ένα πτερύγιο που ανοίγει και δίνει στο AeroActive Cooler άμεση πρόσβαση στο heatsing του chipset, κάνοντας αισθητή τη διαφορά στις επιδόσεις.





Σύμφωνα με στοιχεία από τη National Communications Commission της Taiwan , τα ROG phones θα έχουν μπαταρία 6.000mAh που θα φορτίζει στα 65W. Φήμες λένε ότι θα έρθουν με οθόνη AMOLED 6,8” FHD+ στα 165Hz με κάμερες 50+13+5MP (η τελευταία macro).







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*