Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτιμάται πως η Apple θα κυκλοφορήσει φέτος ένα Apple Watch Pro με τιμή από τα 900 δολάρια

*
Ένα σημαντικό βήμα προς τα πιο premium smartwatches φαίνεται πως θα κάνει φέτος η Apple, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, θα βγάλει προς πώληση ένα Apple Watch Pro. Ο Mark Gurman του Bloomberg, που πάντα έχει αρκετά καλή πληροφόρηση στα της αμερικανικής εταιρείας, σημειώνει πως το νέο Apple Watch Pro θα έχει πιο ανθεκτική θήκη από τιτάνιο και μεγαλύτερη οθόνη από το τωρινό μοντέλο 45mm Apple Watch Series 7 με τις 1.9 ίντσες.

Η οθόνη του Apple Watch Pro θα είναι πιο ανθεκτική και το ρολόι θα μπορεί να καταγράψει πιο σύνθετα τις αθλητικές δραστηριότητες του κατόχου του. Ακόμη, αναμένεται να έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας (και διάρκειας) μπαταρία, αλλά και νέους αισθητήρες για τα της υγείας. Η Apple εκτιμάται πως θα στοχεύσει με αυτό τους θιασώτες του αθλητισμού που θα κοίταζαν προς την αγορά ενός προϊόντος εταιρειών όπως η Garmin. Τα νέα Apple Watch Pro εκτιμάται πως θα ξεκινούν σε τιμή από τα 900-999 δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*