Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελεύθερη πτώση για τα έσοδα της Samsung το 2023

*
Τα οικονομικά αποτελέσματα της Samsung για το τέταρτο τρίμηνο του 2023, αλλά και για ολόκληρο το ημερολογιακό έτος, είναι απογοητευτικά. Η πωλήσεις μειώθηκαν για δεύτερο στη σειρά έτος, αυτή τη φορά σε ποσοστό 14%. Τα λειτουργικά έσοδα για ολόκληρη τη χρονιά που πέρασε ήταν μολις $5 δισ. σχεδόν επτά φορές λιγότερα από τα $32,58 δισ. το 2022.

Πάντως, η εταιρεία αναφέρει ότι τα έσοδα του τέταρτου τριμήνου αυξήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο, κυρίως λόγω των βελτιωμένων επιδόσεων και τις υψηλότερες τιμές της μνήμης, σε συνδιασμό με τις συνεχιζόμενες πολύ καλές πωλήσεις των premium οθονών και τηλεοράσεων. Η εταιρεία λέει πως θα συνεχίσει να αυξάνει τα κέρδη της μέσω των πωλήσεων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται η σειρά smartphones Galaxy S24 και τα αναδιπλούμενα που μέσω ενημέρωσης λογισμικού θα αποκτήσουν λειτουργίες AI.


Η ζήτηση για smartphones αυξήθηκε ελαφρώς από τρίμηνο σε τρίμηνο, όμως ολόκληρο το έτος κατέγραψε πτώση 7%, ενώ τα έσοδα μειώθηκαν κατά 20%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*