Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έλληνας ετοιμάζεται να επαναφέρει σε νέα μορφή την memory card του SEGA Dreamcast

*
Ένα gadget από το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο και είναι το virtual memory unit (VMU) του SEGA Dreamcast. Το νέο project έρχεται από την εταιρεία Dreamware Enterprises, που έχει ξεκινήσει τη δημιουργία του VM2, το οποίο αποκαλεί ως το "next-gen VMU για το Dreamcast". Σκοπεύει να το κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023. Ορισμένες από τις βελτιώσεις θα είναι η υψηλότερης ανάλυσης οθόνη LCD screen με backlighting, η κάρτα microSD card για offloading και injecting saves, μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (μέσω θύρας USB-C) και υποστήριξη για mini-games. Θα μπορεί να συνδεθεί σε PC και θα έχει το δικό της GUI για Windows. To firmware και το software του VM2 αναπτύσσονται από τον Χρήστο Δαϊόγλου. Σύμφωνα με τη σελίδα του προϊόντος στο Indiegogo, η παραγωγή θα γίνει στην Ελλάδα.



Το κόστος της συσκευής θα είναι $114.

An exploded view of the VM2 memory card for the Sega Dreamcast, showing off the plastic shell, the printed circuit board, and the microSD card slot. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*