Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν iPhone 15 και iPhone 15 Pro σε φωτογραφίες, αυτά είναι τα χρώματά τους (εικόνες)

*
Μετράμε αντίστροφα για την παρουσίαση των iPhone 15 και iPhone 15 Pro και νεότερες φωτογραφίες από τις συσκευές ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Φέτος, η Apple αναμένεται να κάνει αλλαγές στις δύο εκδόσεις των συσκευών και ένας leaker με το username Sonny Dickson έφερε στη δημοσιότητα εικόνες από τα νέα μοντέλα και τα χρώματα στα οποία θα διατεθούν. Όπως φαίνεται, τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα είναι σχεδιαστικά ίδια με τα περσινά μοντέλα τουλάχιστον στο πίσω τμήμα, ενώ μπροστά θα έχουμε παντού το Dynamic Island. Σε όλα τα νέα τηλέφωνα η βασική αλλαγή θα είναι η θύρα USB-C στο κάτω μέρος και η οποία θα αντικαταστήσει το Lightning. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα χρώματα, βλέπουμε τηλέφωνα σε μαύρο, μπλε, ροζ και πράσινο χρώμα. Δείτε περισσότερα στις παρακάτω εικόνες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*