Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν στα ελληνικά καταστήματα τα καλύμματα του PS5

*
Τα καλύμματα του PS5 έχουν παρουσιαστεί εδώ και καιρό από τη Sony και πλέον φαίνεται πως πλησιάζει και ώρα διάθεσής τους από τα ελληνικά καταστήματα. Συγκεκριμένα, από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα της αλυσίδας Πλαίσιο τα καλύμματα για το PS5 με το Blu-ray drive και το PS5 Digital σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα που έχουμε δει και στο εξωτερικό, δηλαδή τα Midnight Black, Nova Pink, Starlight Blue, Galactic Purple και Cosmic Red. Η τιμή τους είναι στα €54,90 και είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία, χωρίς να γνωρίζει ωστόσο ουδείς πότε θα κυκλοφορήσουν και πότε θα είναι διαθέσιμα για άμεση αγορά. Μπορείτε να κάνετε την προ-παραγγελία σας από το Πλαίσιο εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*