Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε ένα από τα πρώτα Nintendo GameCube που κατασκευάστηκαν! (εικόνες)

*
Το GameCube ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την Nintendo και ένα από τα πρώτα Nintendo GameCube που κατασκευάστηκαν έκανε πρόσφατα την επανεμφάνισή του. Το 2000 η Nintendo διοργάνωσε το Space World 2000, ένα show που παρουσίασε την κονσόλα, ένα demo του Zelda και μια πρώτη ματιά σε κάποια από τα παιχνίδια του, αλλά και το Game Boy Advance.



Μπορείτε να δείτε και ένα video από αυτά τα trailers του τότε, στη συνέχεια.



Ο Donny Fillerup του Consolevartions (που πρόσφατα είχε παρουσιάσει και ένα χρυσό Wii) εμφάνισε στη σελίδα του ένα από τα πρώτα GameCube που είχαν χρησιμοποιηθεί τότε. Με δεδομένο, δε, ότι το event έλαβε χώρα περίπου ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία της κονσόλας, το εσωτερικό του κουτιού ήταν άδειο και είχε απλά κάποια καλώδια για τροφοδότηση LED φωτών που απλά χρησιμοποιήθηκαν την ώρα του event. Αλλά πέραν όλων των άλλων, δείχνει και μια πρώτη εικόνα του εξωτερικού τμήματος που εν τέλει άλλαξε αρκετά όσο προχωρούσε η ανάπτυξη και οι σχεδιαστές έκαναν διορθώσεις και προσθήκες μέχρι να καταλήξουν στο τελικό σχέδιο. Δείτε μερικές ακόμη εικόνες στη συνέχεια.















 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*