Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντοπίστηκε σε κατάστημα λιανικής το Samsung Galaxy S23 Ultra

*
Η αγωνία για το Samsung Galaxy S23 Ultra φαίνεται να έχει εξαφανιστεί, καθώς έχουν διαρρεύσει πλέον τα πάντα από χαρακτηριστικά, σχήμα, κάμερες και τιμή. Η Samsung μάλιστα ήδη έχει ανοίξει την δήλωση ενδιαφέροντος προκειμένου οι χρήστες να αποκτήσουν το τηλέφωνο εγκαίρως και φθηνότερα. Η μόνη αναμονή που έχει μείνει, είναι αυτή της πραγματικής κυκλοφορίας του τηλεφώνου, όταν και θα μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας…

Εκτός αν είστε ένας απο τους τυχερούς κατοίκους της Matagalpa, στην Nicaragua. Ένα τοπικό κατάστημα λιανικής με όνομα “KM CELL STORE” ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook ένα post στο οποίο ισχυρίζεται πως έχει ήδη στην κατοχή του τέσσερις συσκευές Samsung Galaxy S23 Ultra, με 12GB RAM και 512GB ενσωματωμένη μνήμη. Δεν υπάρχει επίσημη τιμή στο post, αλλά αυτό συνοδεύεται απο φωτογραφίες που δείχνουν και το κουτί της συσκευής.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε από την επερχόμενη συσκευή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.



Samsung Galaxy S23 Ultra spotted selling in a retail store 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*