Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακά τα πρώτα gaming benchmarks για την NVIDIA GeForce RTX 4090

*
H NVIDIA δημοσίευσε τα πρώτα 8K gaming benchmarks για την επερχόμενη NVIDIA GeForce RTX 4090. Η εταιρεία υποστήρίζει ότι η κάρτα γραφικών μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 8K, όταν είναι ενεργοποιημένο το DLSS 3. Επιπλέον αναφέρεται πως το Fortnite με Ray Tracing τρέχει στα 82fps σε 8K με DLSS 3. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών το DLSS Resolution είχε σεταριστεί σε highest performance mode και το DLSS Frame Generator χρησιμοποιήθηκε όπου ήταν εφικτό.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα DSOG, το εκπληκτικό είναι τα 83fps@8K που πιάνει το Microsoft Flight Simulator με DLSS 3, ενώ το Red Dead Redemption 2 ανεβαίνει στα 85fps. Ακόμα, η NVIDIA υποστηρίζει ότι με τη συγκεκριμένη GPU, το Apex Legends, το Lost Ark και το Hunt: Showdown, τρέχουν πολύ ομαλά σε native 8K. Από την άλλη, σύμφωνα με τα γραφήματα, το War Thunder φτάνει στα 100fps σε native 8K.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*