Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχονται τα Pokèmon accessories της Samsung

*
Τον περασμένο Νοέμβριο, η Samsung ανακοίνωσε τρία limited-edition Pokèmon themed accessories που ξεπούλησαν μέσα σε μία ημέρα. Για να τιμήσει την Pokémon Day, στις 27 Φεβρουαρίου, ημέρα που τα Pokèmon Red και Green λανσαρίστηκαν στην Ιαπωνία το 1996, επιστρέφουν τα Pokémon accessories της Samsung για τα Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro.

Η θήκη Pokémon για το Galaxy Z Flip4 έχει τιμή $50, η θήκη Pokéball για τα Galaxy Buds2 Pro είναι στα $40 και το Poké Ball Band για το Galaxy Watch κοστίζει $40. Η παραγγλίες θα ξεκινήσουν στις 27 Φεβρουαρίου.


Την ίδια ημέρα, η Nintendo αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις για τη δημοφιλή σειρά και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποθέτουν πως θα αποκαλύψει ένα DLC για τα Pokémon Scarlet και Violet.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*