Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έπεσε το κάστρο: Hack στο PS Portal «τρέχει» τον PPSSPP emulator του PSP (εικόνα)

*
Η κυκλοφορία του PS Portal με λειτουργικό Android ήταν από μόνη της… κουρδιστική για τους hackers που δεν άργησαν να το «τρυπήσουν» και να «τρέξουν» τον γνωστό emulator PPSSPP του PSP. Σύμφωνα με εικόνα που δημοσιεύτηκε στα social media, το φορητό remote player του PS5 μπορεί πλέον να «τρέξει» παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στον αποθηκευτικό του χώρο και να αποσπαστεί από την βασική κονσόλα στο σπίτι.



Το βασικό ερώτημα είναι τι αποθηκευτικό χώρο έχουν όσοι θέλουν να πειραματιστούν αφού περάσουν το σχετικό hack -όταν αυτό γίνει διαθέσιμο- και η απάντηση ήταν συγκεκριμένη από τον χρήστη που ανέβασε τη σχετική φωτογραφία. Σύμφωνα λοιπόν με τον λογαριασμό Andy Nguyen, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους περί τα 6GB.



Αν ψάχνεστε για το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το hack, θα πρέπει να περιμένετε καθώς ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία. Όπως αναφέρουν και οι υπεύθυνοι του… project, χρειάζεται ακόμη να γίνει αρκετή δουλειά. Ίδωμεν… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*