Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Τα επόμενα iPhone με θύρα USB-C

*
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον θα υποχρεώνει όλους τους κατασκευαστές smartphones που πουλάνε τα προϊόντα τους εντός αυτής, να τα κυκλοφορούν με θύρα USB-C μέχρι και το τέλος του 2024.

Έτσι η Apple θα αναγκαστεί να βάλει και στα iPhone θύρα USB-C, κάτι που αρνείται πεισματικά εδώ και χρόνια, αφού χρησιμοποιεί θύρα φόρτισης δικής της τεχνολογίας, τη λεγόμενη lightning.


Ο Greg Joswiak, επικεφαλής μάρκετινγκ της Apple, σε συνέντευξή του στο The Wall Street Journal, επιβεβαίωσε ότι θα αντικαταστήσει τη θύρα lightning, ακόμα και αν η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με αυτήν την αλλαγή.

Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο software VP Craig Federighi, όμως κανείς τους δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς σκοπεύει η Apple να προβεί σε αυτή τη κίνηση. Σύμφωνα όμως με προβλέψεις πολλών και έγκυρων αναλυτών, η Apple δε θα περιμένει έως τη τελευταία στιγμή και θα ξεκινήσει να αντικαθιστά τη θύρα lightning με τη USB-C από τα iPhone 15.

Επίσης ο Joswiak ρωτήθηκε για το εάν η Apple σχεδιάζει να κρατήσει τη θύρα lightning στα iPhone που θα πωλούνται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εάν έχει σκοπό να συμπεριλάβει αντάπτορα σε USB-C αλλά αρνήθηκε να απαντήσει.

Τέλος, το στέλεχος μίλησε για την αφοσίωση της Apple στο να τα κάνει όλα με το δικό της μοναδικό τρόπο και να εμπιστεύεται τους μηχανικούς της αντί να ακολουθεί τα πρότυπα που θέτουν οι νόμοι και να υιοθετεί third-party hardware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*