Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το Asus ROG Phone 6 Batman Edition (video)

Το ROG Phone 6 αλλά και τα δύο μοντέλα ROG Phone 6D της Asus, θα κυκλοφορήσουν και σε ειδικές, Batman Editions. Οι αγοραστές θα λάβουν μια θήκη μεταφοράς που περιέχει περιφερειακά όπως ένα Batman Aero Case, ένα Batman SIM ejector pin και ένα LED bat signal searchlight για να προβάλετε το έμβλημα του ήρωα σε κάθε επιφάνεια. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια με εκείνα των standard ROG Phone 6/6D, υπάρχουν απλά κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές, ΄πως το RGB Batman logo στο πίσω μέρος τους. Η αισθητική τους ταιριάζει απόλυτα σε εκείνη του Batman, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ο χρωματισμός Night Black και η Asus έχει προσθέσει custom Batman themes, live wallpapers, charging animations και επιλογές για Always-On Display (AOD).



Το Asus ROG Phone 6D Batman Edition (Dimensity 9000+) θα κοστίζει €1.199 και θα είναι εφοδιασμένο με 12GB RAM και 256G αποθηκευτικού χώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*