Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το φθηνότερο λευκό χειριστήριο Xbox Elite Series 2 (ημερομηνία κυκλοφορίας + video)

Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα το λευκό χειριστήριο Xbox Elite Series 2, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Η λευκή έκδοση του premium χειριστηρίου για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC θα λανσαριστεί στην αγορά στις 21 Σεπτεμβρίου 2022. Είναι μάλιστα ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία από την ιστοσελίδα του Xbox.

Η λευκή έκδοση του Xbox Elite Series 2 έρχεται με πιο προσιτό πακέτο αγοράς καθώς δεν περιέχει θήκη για το χειριστήριο ή ανταλλακτικά για το customization του. Αντίθετα, η Microsoft επιλέγει να διαθέσει στην αγορά ένα ξεχωριστό Complete Component Pack που θα περιέχει όλα τα παραπάνω.
Μαζί με την επισημοποίηση του λευκού Xbox Elite Series 2 η Microsoft ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο χειριστήριο θα προστεθεί στο Xbox Design Lab μέσα στην εορταστική περίοδο του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Ούτε καν. Όταν αποφασίσουν εκεί στην μικρό να πάνε μια γενιά παρακάτω και στο θέμα κοντρολερ όπως έχει κάνει η Sony που αντικειμενικά τα σπάει στο θέμα αυτό τότε ίσως ξαναμιλήσουμε στο να κάνουμε κατάθεση ενός τέτοιου ποσού που ζητάνε.

*