Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το Nokia 3210;

*
Η HMD έκανε αισθητή την παρουσία της στην έκθεση MWC 2024 και φαίνεται πως έχει στα σκαριά την επιστροφή του Nokia 3210! Η εταιρεία φαίνεται πως θέλει να αξιοποιήσει την ιδιοκτησία της, τα παλαιότερα τηλέφωνα της Nokia δηλαδή, και ίσως δούμε το Nokia 3210 σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή ενός κινητού… παλιάς κοπής.

Μέσω μιας ανάρτησης στην πλατφόρμα X/Twitter, η εταιρεία έκανε ένα αινιγματικό post που αναφέρει πως «ένα icon επιστρέφει τον Μάιο #Nokiaphones» και περιλαμβάνει και ένα link που οδηγεί σε μια σελίδα γενεθλίων. Κάποιοι πιο… ψαγμένοι εντόπισαν ότι η ανάρτηση έγινε στις 18 Μαρτίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τα 25α γενέθλια του Nokia 3210, το οποίο και ξεχώρισε όταν κυκλοφόρησε και άνοιξε τον δρόμο για το επίσης θρυλικό Nokia 3310.


Στο Nokia 3210 είδαμε για πρώτη φορά το παιχνίδι «φιδάκι», τα customizable panels, το εργαλείο σύνθεσης ήχων κλήσης και το σχεδιασμό χωρίς κεραία στο εξωτερικό τμήμα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*