Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέα Xbox Series S εμπνευσμένα από το LEGO Star Wars, για τον εορτασμό της Stars Wars Day

*
Η Microsoft σάς δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μια από τις 12 συλλεκτικές κονσόλες Xbox Series S με θέμα χαρακτήρες από το LEGO Star Wars.

Για τον εορτασμό της Star Wars Day, η LEGO και η LucasFilm συνεργάζονται με την Microsoft και δημιούργησαν 12 κονσόλες Xbox Series S με χαρακτήρες από τις ταινίες του franchise. Συγκεκριμένα, οι χαρακτήρες αυτοί είναι οι: Stormtrooper, Darth Maul, Finn, Kylo Ren, Boba Fett, Yoda, R2D2, BB8, Luke Skywalker, Chewbacca, Ray Skywalker και Darth Vader. Κάθε κονσόλα είναι μοναδική και θα έχει χρώμα που ταιριάζει στους εκάστοτε χαρακτήρες.

Από τις 4 έως τις 25 Μαΐου, οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν μία από αυτές τις κονσόλες αφού κάνουν follow τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter και κάνοντας retweet το επίσημο tweet με τα hashtags #LegoStarWarsXboxSweepstakes και #Maythe4th.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*