Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτσι θα κάνει πιο θελκτικά τα iPhone 16, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max η Apple

*
Η κυκλοφορία των iPhone 16, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max είναι ακόμη μακριά, αλλά ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την πλατφόρμα micro-blogging Weibo, η αμερικανική εταιρεία θα αλλάξει διάφορα πράγματα στο σχεδιασμό των νέων τηλεφώνων και συγκεκριμένα στο κομμάτι συναρμολόγησης και τοποθέτησης του γυαλιού.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, τώρα, αντί για το Blue Titanium και το Natural Titanium, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα κυκλοφορήσουν σε Space Black και Rose. Τα δύο «επαγγελματικά» μοντέλα θα δεν θα έχουν μόνο ένα σασί με γυαλισμένο τιτάνιο, αλλά η έγχυση γυαλιού στο εξωτερικό τους τμήμα θα τα κάνει και πιο ωραία αισθητικά. Και αυτός θα είναι και ο στόχος, για να «κλέβουν» το μάτι και να φαίνονται πιο όμορφα.


Η Apple θα αλλάξει ακόμη και το πλαίσιο γύρω από την οθόνη των νέων iPhone, όπου και αναμένουμε ακόμη πιο μικρές διαστάσεις για να αφεθεί περισσότερος χώρος για δεδομένα στην οθόνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*