Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Event στο Ντουμπάι για τις 7 Μαϊου ανακοίνωσε η Huawei, καμία αναφορά για τα Huawei Pura 70

*
Η Huawei ανακοίνωσε ένα νέο event στο Ντουμπάι για τις 7 Μαϊου. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει εκεί τα νέα της wearables, τα νέα Matebook laptops και τα νέα Matepad tablets της, ωστόσο δεν αναφέρονται πουθενά τα Huawei Pura 70, που είναι η σειρά που θα αντικαταστήσει την Huawei P Series. Το νέο smartwatch αναμένεται να είναι το Huawei Watch Fit 3, ένα υβρίδιο ρολογιού/band που θα θυμίζει Apple Watch και θα έχει και μια περιστρεφόμενη κορώνα στο δεξί μέρος του σασί.



Σε ό,τι αφορά το Matebook X Pro 2024, έχει παρουσιαστεί στην Κίνα και έρχεται με βάρος 900 γραμμάρια και τον νέο επεξεργαστή Intel Ultra 9, ο οποίος είναι 60% ταχύτερος από τον 13ης γενιάς Core i7. Το μεγάλο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα γίνουν ανακοινώσεις για τα Huawei Pura 70 ή αν μας ετοιμάζει κάποια άλλη σχετική εκδήλωση η εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*