Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για iPhone 15 Ultra με video ανάλυσης 8K και μεγαλύτερη μπαταρία

*
Μπορεί το iPhone 14 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε όλες τις αγορές του πλανήτη, όμως ο ορυμαγδός φημών για τον διάδοχό του έχει ήδη ξεκινήσει. Οι νεότερες θέλουν το iPhone 15 Ultra (το νέο Pro Max δηλαδή) ικανό για εγγραφή video με ανάλυση 8K, να διαθέτει περισκοπικό φακό (6x ή 5x) και μεγαλύτερη μπαταρία με 3 ή 4 επιπλέον ώρες ενέργειας – σε σχέση με το iPhone 14 Pro Max.

Όσο για τα υπόλοιπα μοντέλα, λέγεται πως όλα τους θα υιοθετούν το Dynamic Island του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max. Επίσης, το FaceID προβλέπεται να κρυφτεί πίσω από την οθόνη όλων των μοντέλων.

Τα παραπάνω στηρίζονται και από τους αναλυτές Ming-Chi Kuo και Mark Gurman, όμως αυτό δε σημαίνει πως ισχύουν. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 για να μάθουμε τελικά τι αληθεύει και τι όχι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*