Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για την κυκλοφορία του VR/AR headset της Apple τον Ιούνιο

*
Νέες φήμες θέλουν την Apple να κυκλοφορεί το VR/ AR headset της τον Ιούνιο του 2023, με αναφορές για τουλάχιστον 100 στελέχη της παρόντα στο τελικό preview του.

Το MR headset της Apple (Mixed Reality, δηλαδή VR και AR) λέγεται πως παρουσιάστηκε κεκλεισμένων των θυρών στο Steve Jobs Theater, στην Καλιφόρνια. Ακούγεται δε πως η εταιρεία προετοιμάζεται για τη διάθεσή του στην παγκόσμια αγορά εντός του φετινού Ιουνίου, στο πλαίσιο του Worldwide Developers Conference 2023. Δύο από τις πιθανές ονομασίες του είναι Apple Reality Pro και Apple Reality One.

Ο Mark Gurman του Bloomberg ισχυρίζεται πως το headset έχει παρουσιαστεί σε στελέχη της Apple πολλές φορές μέσα στα τελευταία χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια του τελικού preview συζητήθηκε και η τιμή του, η οποία υπολογίζεται στα 3.000 δολάρια. Το New York Times αναφέρει ότι το headset θα έχει σχεδιασμό που θα παραπέμπει σε γυαλιά σκι, με πλαίσιο από ανθρακονήματα και υποδοχή για εξωτερική μπαταρία που λέγεται πως θα διαρκεί δύο με τρεις ώρες. Κάθε μέσο αναφέρει πως οι οθόνες του headset θα έχουν ανάλυση 4K και το χαρακτηριστικό Reality Dial, που θα επιτρέπει την αυξομείωση της ορατότητας των videos στο AR.


Αν η Apple δεν προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις, όλα τα παραπάνω είναι μόνο φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*