Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ανησυχία στην Apple με την αντικατάσταση του Lightning από το USB-C στο νέο iPhone

*
Η Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία χρόνια ωθεί τους κατασκευαστές των smartphones στη χρήση του USB-C για τη φόρτιση των συσκευών τους. Στις 12 Σεπτεμβρίου η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το νέο της iPhone, το οποίο θα είναι το πρώτο με USB-C port. Βέβαια, δεν αναμένεται να το κάνει ελαφρά την καρδία, αφού για πολύ καιρό αντιστάθηκε σθεναρά στην απόφαση αυτή της Ε.Ε.. Όπως ανέφερε κάποτε η ίδια, η επιβολή του USB-C σε όλες τις συσκευές θα περιορίσει τις δυνατότητες καινοτομίας και θα δημιουργήσει προβλήματα στο αγοραστικό κοινό.

Τώρα, ο δημοσιογράφος Mark Gurman ισχυρίζεται ότι η Apple θα παρουσιάσει τη συγκεκριμένη αλλαγή ως κάτι θετικό, όμως εσωτερικά φέρεται ανήσυχη για τον αντίκτυπο αυτής της κίνησης. Δύο βασικοί λόγοι γι’ αυτό είναι η ενδεχόμενη μείωση των εσόδων από το κομμάτι των MFi licenses και οι πιθανές διαμαρτυρίες των fans της, όπως όταν ανακοινώθηκε το Lightning port.

Επιπλέον, η Apple θεωρεί πως αν οι χρήστες της έχουν στην κατοχή τους αξεσουάρ που είναι συμβατά και με συσκευές Android, θα είναι πολύ πιθανό να σκεφτούν να μετακομίσουν από το iOS σε αυτό. Βέβαια, όσο λογικά και αν ακούγονται τα παραπάνω, μπορεί να μην ισχύει απολύτως τίποτα. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα τα ξέρουμε όλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*