Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Από τιτάνιο ο σκελετός των iPhone 15

*
Σύμφωνα με tipster που ειδικεύεται σε διαρροές που αφορούν την Apple, η εταιρεία προτίθεται να εισάγει σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές στη σειρά iPhone 15. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σκελετός των επερχόμενων συσκευών θα είναι φτιαγμένος από τιτάνιο, ενώ το γυαλί στο πίσω μέρος θα έχει στρογγυλές ακμές.

Το μπροστά μέρος θα παραμείνει επίπεδο, θυμίζοντας το iPhone 5C. Οπότε θα υπάρχει μια "ομαλή μετάβαση" από το πλαϊνό μέρος στο πίσω και το αντίθετο. Στόχος είναι οι χρήστες να αισθάνονται μεταλύτερη άνεση όταν κρατούν τη συσκευή στο χέρι τους και αυτό αναμένεται να επιτευχθεί με το τιτάνιο, που θα μειώσει το βάρος. Επιπλέον, ο tipster αναφέρει πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί κάτι από τα παραπάνω και προς το παρόν υπάρχουν σχετικές συζητήσεις στο εσωτερικό της Apple.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*