Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ενισχυμένες επιδόσεις, backwards compatibility, Final Fantasy VII Remake και άλλα για το Nintendo Switch 2

*
Η Nintendo έχει χαράξει το δικό της δρόμο σε ό,τι αφορά το θέμα των επιδόσεων για τις κονσόλες της, αλλά φαίνεται πως στο Nintendo Switch 2 τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Γνωστός insider αποκάλυψε μέσω του Reddit πως τα devkits είναι στα χέρια κάποιων developers εδώ και λίγο καιρό και πως η κονσόλα είναι backwards compatible. Μάλιστα, θα υποδέχεται ένα νέο τύπο cartridges για τα games, ενώ θα προσφέρει και μια νέα λειτουργία κάμερας, για την οποία δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες (και έχουμε γράψει και σχετικά εδώ). Κάτι που έχει ενδιαφέρον είναι πως το Nintendo Switch 2 αναφέρεται πως είναι αρκετά ισχυρό για να «τρέξει» το Final Fantasy VII Remake όπως το PS5 και μάλιστα ο τίτλος της Square Enix μπορεί να είναι και τίτλος λανσαρίσματος! O εν λόγω insider έχει αποδειχτεί αξιόπιστος μέχρι στιγμής, αλλά όλα τα παραπάνω ακόμη μένουν στο πλαίσιο της φήμης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*