Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έως 2ΤΒ αποηθκευτικού χώρου θα υποστηρίζουν τα iPhone 16 Pro

*
Η Apple σκοπεύει όπως φαίνεται να αναβαθμίσει σημαντικά τη σειρά iPhone 16 Pro (σε σύγκριση με τα smartphones της που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά) και νέες φήμες από πηγές της αλυσίδας προμηθειών, ίσως ρίχνουν περισσότερο φως στο τι μπορεί να αναμένει το κοινό. Λέγεται ότι και τα δύο iPhone 16 Pro θα έρθουν με μεγαλύτερες οθόνες, 6,3'' το 16 Pro και 6,9'' το 16 Pro Max. Και στις δύο περιπτώσεις γίνεται λόγος για Micro Lens Array (MLA) OLED panels, που θα προσφέρουν καλύτερη φωτεινότητα και βελτιωμένες γωνίες θέασης, σε σχέση με τα παραδοσιακά OLED panels.

Ακόμα, τα δύο iPhone 16 Pro θα είναι εφοδιασμένα με το A18 Pro chip της Apple, μαζί με 8GB RAM. Μια ακόμα σημαντική αναβάθμιση έχει να κάνει με την αύξηση του ορίου για το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου, από το 1ΤΒ στα 2TB. Η νεότερη αυτή φημολογία υποστηρίζει παλαιότερες διαρροές, που ανέφεραν ότι τα 16 Pro θα έχουν λειτουργίες AI και δεν αποκλείεται να ενσωματώνουν το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Apple MGIE. Προχωρώντας στις κάμερες, τα δύο μοντέλα θα έχουν υπερευρυγώνιο φακό στα 48MP και το "μικρότερο" θα φιλοξενεί επίσης φακούς 5x tetraprism.


Η μπαταρία του iPhone 16 Pro Max λέγεται πως θα έχει χωρητικότητα 4.676 mAh και του iPhone 16 Pro, 3.355 mAh με μεταλλικό περίβλημα, για πιο αποτελεσματική διαχείριση της θερμοκρασίας.

Τέλος και τα δύο 16 Pro θα αποκτήσουν πλήκτρο "Capture". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*