Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Apple σκέφτεται heat sink από γραφένιο για το iPhone 16

*
Η iPhone 15 ταλαιπωρείται από προβλήματα υπερθέρμανσης, τα οποία η Apple αναγνώρισε και έριξε το φταίξιμο για αυτά στην έλλειψη optimization για το iOS 17. Το θέμα έχει μειωθεί σημαντικά μετά και την κυκλοφορία του iOS 17.0.3, όμως η εταιρεία του Cupertino πολύ πιθανό να αναζητήσει τη λύση μέσω hardware για τη σειρά iPhone 16, που θα λανσαριστεί το 2024.

Σύμφωνα με μια νέα φήμη, η Apple σκέφτεται πολύ σοβαρά να αντικαταστήσει το heat sink από χαλκό του iPhone 15 με ένα από γραφένιο στο iPhone 16. Το γραφένιο έχει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα σε σύγκριση με τον χαλκό και σίγουρα θα πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση στο εσωτερικό των επερχόμενων smartphones. Το γραφένιο θα συνδυαστεί λογικά με ένα νέο μεταλλικό περίβλημα για τη μπαταρία, που θα βοηθάει στην καλύτερη ψύξη και μεταφορά θερμότητας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*