Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: iPhone SE 4 θα έχει την ίδια μπαταρία με το iPhone 14

*
Σύμφωνα με φήμες, το Apple iPhone SE 4, που πιθανολογείται ότι θα λανσαριστεί το 2024. θα έχει σχεδιασμό που θα μοιάζει με αυτόν του iPhone 14 και επιπλέον, θα κληρονομήσει τη μπαταρία του. Η πληροφορία προέρχεται από το MacRumors, με το σχεδικό δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι iPhone SE 4 - που έχει το αναγνωριστικό D59 - θα είναι εφοδιασμένο με μπαταρίες που έχουν τον κωδικό μοντέλου A2863. Η ίδια ακριβώς μπαταρία που χρησιμοποιείται στο iPhone 14, χωρητικότητας 3.279 mAh.

Αν τα παραπάνω αληθεύουν, τότε θα πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το iPhone SE 3, η μπαταρία του οποίου έχει χωρητικότητα 1.261 mAh.


Σύμφωνα επίσης με φήμες, το iPhone SE 4 θα έχει οθόνη OLED της BOE και θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα "ξεφύγει" από την τεχνολογία LCD. Επίσης, λέγεται πως θα έχει Action Button και θύρα USB-C. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*