Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Καθυστερεί ως το 2024 το λανσάρισμα του iPhone SE 4

*
Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή, Ming-Chi Kuo οι πωλήσεις των midrange iPhones της Apple είναι λιγότερες του αναμενομένου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να ακυρώσει ή να μεταθέσει το λανσάρισμα του iPhone SE 4 έως το 2024.

Η εταιρεία θα πρέπει να επανεκτιμήσει τη στρατηγική της και την τιμολογιακή πολιτική της, μιας και το επόμενης γενιάς θα έχει full-screen design κάτι που σημαίνει υψηλότερο κόστος παραγωγής.


Σύμφωνα με τον αναλυτή, η καθυστέρηση κυκλοφορίας του νέο smartphone θα βοηθήσει στη μείωση του μη αναγκαίου κόστους ανάπτυξης προϊόντος και θα βοηθήσει την εταιρεία να έχει ικανοποητικές επιδόσεις, εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης που αναμένεται για το 2023.

Συνήθως, η αποκάλυψη του νέου iPhone SE πραγματοποιείται την Άνοιξη και αναμένεται ότι η βασική διαφορά σε σχέση με το iPhone XR θα είναι το chipset, που θα βοηθάει την camera να τραβάει πιο ποιοτικές φωτογραφίες και το iOS να τρέχει πιο ομαλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*